Julpynt hittills

I somras flyttade vi till ett nytt hus. Det är mindre än det förra, så vi har försökt begränsa antalet grejer vi har här. Det kommer förstås att påverka även mängden julpynt. Men vissa saker kommer vi förstås inte tumma på. Mina första önskemål var kransen på dörren, och så adventsstjärnor i de stora fönsterna.

Kransen på dörren. Glittrig och fin är den.

På bilden syns också den färgade ljusslingan. Den var dock inte främst en del av julpyntet, utan jag har tänkt mig att den ska få vara uppe året om, så att jag och Fredrik kan ha den tänd när vi sitter ute på kvällarna när barnen har lagt sig. (Hahahaha, vem försöker jag lura? Det senaste året har vi ju slocknat typ 20.30 båda två.)

Adventsstjärnorna har fått flytta med från Sverige. Fredrik hade tänkt att hänga en i köksfönstret (som är på samma vägg som de två glasdörrarna som syns på bilden) också, men det gick inte att hänga upp den så att man också kunde dra ner rullgardinen i köket så den planen lade vi ner.

Adventsstjärnor i fönsterna.

Upphängningarna är provisoriska för att vara vi. Mest beror det på att vi tänker bygga om, så det var inte riktigt värt tiden att göra något ordentligt. Men buntband och grenuttag ska man inte förakta, det heller.

Nu återstår det att leta fram en plats till granen.