December

Man kan tydligen bada i december också.

Sara på Ladies Mile.

När resten av familjen ägnade sig åt modellflyg respektive grävning passade jag som vanligt på att smita iväg till stranden. Det är knappt 10 minuters promenad från flygfältet, och när jag kom dit nu i helgen var det alldeles öde. Kanske berodde det på att det faktiskt är vinter, här också. Fast för svenskar räknas det kanske inte som vinterbad riktigt ändå. Temperaturen låg på 24 grader i luften, och antagligen 21-22 i vattnet.

Så här års brukar jag ändå få dela stranden med människor som promenerar längs vattenbrynet, men just den här helgen var jag helt ensam. Det är ju praktiskt eftersom det gör det lättare att byta om från de blöta badkläderna.

Cyprioterna på flygfältet tittade lite konstigt på mig när jag kom dit igen efter badet. Fast jag vet förstås inte om det beror på att jag hade badat, eller om det är för att jag är den enda tjejen där.