En lördag som inte blev som det var tänkt

Vi hade storslagna planer för dagen idag. Men det bidde en tummetott, kan man säga. Tvåan har nämligen sovit lite dåligt några nätter (och därmed jag också, eftersom jag fortfarande sover hos honom), och idag vägrade han helt sonika sova sin förmiddagslur. Det ledde förstås till en tröttgnällig tvååring hela dagen istället. Själv somnade jag på soffan på balkongen efter lunch, så Fredrik tog ner barnen till poolen för bad på egen hand.

Efter badet tappade istället Fredrik sugen, så eftermiddagen blev ytterligt avslagen. Ettan roade sig själv med diverse pyssel, dock, och det var ju tacksamt. Tvåan var mest intresserad av att ”laga lite mat” eller ”mellis” (som förstås inte innefattade att faktiskt äta melliset).

Kanske berodde eftermiddagskoman på att det var väldigt varmt, och kanske berodde den på att vi vuxna har ändrat vår kosthållning lite och behöver anpassa oss ett tag. Och alldeles oavsett anledning så är det ju bara att bita ihop, och hoppas att imorgon blir en bättre dag. Då har vi också stora planer.

Ett sätt att göra en kväll bättre (och en pool större).