En riktigt bra dag

Ni vet en sån där dag när allting känns bra, och man hinner med en massa saker som man har tänkt sig. Ingen grälar, barnen leker med varann, solen skiner och livet känns lätt. En sån dag har jag haft idag!

Jag började dagen med 15 minuter i ensamhet innan Tvåan kom upp ur sängen och sällskapade med mig. Jag hann precis få i mig lite kaffe och läsa några sidor i min bok, och det räckte tydligen. Efter frukosten tog hela familjen en promenad i solskenet. Temperaturen de senaste dagarna har varit över 20 mitt på dagarna, så tjocktröjan åker av när vi är ute.

Sin vana trogen hittade Fredrik Sakletaren grejer vid soptunnan, så numera har vi en kundvagn i plast och en grön springbil till barnens stora förtjusning.

Tvåan kör kundvagn. Jag har inte hunnit få av mig tröjan och tittar argt på en skällande hund.

När Tvåan sov förmiddag spelade vi spel som Ettan vann. Efter det var det löpning för mig innan det blev lunch och eftermiddagsaktiviteterna tog vid. Barnen sprutade ner varann med vattenslangen medan jag städade poolen. Därefter blev det cykling på olika nivåer, innan Fredrik grillade souvlaki till middag.

Tvåan övar på sin springcykel.

Jag hann dessutom med att köra tvättmaskinen och läsa ännu några sidor i boken jag håller på med just nu. Och blogga, dådå. En strålande dag, allt som allt.