Ny hall!

Eller nej, en ny hall är det ju förstås inte. Men den känns lite ny. Vi har haft ett par tvålådors MALM som sittmöbel sedan vi flyttade hit. Och innan dess också, när jag tänker efter, eftersom vi hade dem redan i Glommen.

Byråerna har fungerat ganska bra ett tag, men nu är det tydligt att de är för höga för att Ettan ska kunna använda dem för att ta på sig skorna, och Tvåan kan inte komma upp på dem själv. Alltså behövde vi fundera ut någon annan sittlösning för skopåtagning.

En bänk är ju bra, och det visade sig att det fanns en både snygg och ganska billig på IKEA. Så i senaste leveransen fick en NORRÅKER-bänk komma hem till oss. Den monterades enkelt av Fredrik, som dessutom vägrade kolla på monteringsanvisningarna.

Ny hallbänk!

Redan första dagen fick den dubblera som köksbänk eftersom vi hade matgäster här. Smart att kunna använda den för att få fler sittplatser vid matbordet, det hade jag inte ens tänkt på innan vi köpte den.

När matgästerna hade gått var det dags att inviga bänken på riktigt.

En riktigt ljugarbänk, ser det ut som.

Jag tror nog att det kan tänkas bli en riktigt bra hall nu. Det blev väldigt mycket mer plats känns det som. Väggen bakom bänken och skostället blev plötsligt också väldigt tom, så kanske behövs det någon tavla där eller så.

Så nej, kanske inte en ny hall. Men det känns lite som det ändå.