Tre dagar…

Tre dagar tog det innan vi blev inringda för att hämta ett febrigt barn. Det gränsar ju nästan till parodi det här. Nu får vi igen för att vi har haft Tvåan hemma så länge, liksom. Idag vid nio-tiden ringde skolan till Fredrik och sa att Tvåan hade feber och bad oss hämta honom.

Det stackars barnet verkade faktiskt vara lite sjukt när vi hämtade honom, och sedan vi kom hem så har han varit mer eller mindre utslagen av feber. När Ettan kom hem efter skolan så piggnade sjuklingen faktiskt till lite, och satt upp en stund och både åt och drack innan han slocknade på soffan igen.

När vi åt middag kom han återigen upp, Tvåan, och satt med och åt en del fryst majs. Efter maten återvände han till soffan, tramsade han lite med sin bror och sen fick han hjälp med att ordna till inför natten… Oklart var det är meningen att jag ska få plats. Men vi har först¨ås soffkuddar som jag kan lägga på golvet nedanför soffan. Vi får se, som vanligt.

Sjuklingen, med allt som behövs för natten. Utom plats för mamman, då förstås.