Min önskelista

Jag fyller år igen om en knapp vecka eller så, och även om min största önskan just nu är att få en hel natts sömn och en dag med familjen utan katastrofer, så finns det även en önskelista och här kommer den!

Böcker, alltid böcker. I pocket, så jag kan få fler. Gärna på svenska, speciellt nu när vi inte bor i Sverige längre.

Ljuslykta och ljusstake. För att kunna tända ljus och ta det lugnt i nästa boende.

En alldeles för dyr väska, inte för att jag behöver, utan för att jag vill ha, som de säger i filmen.

…fast en sak som jag faktiskt både vill ha och behöver är en ny regnkappa, eftersom min gamla hade gjort sitt. Det ska vara en som man blir glad av!

Och slutligen: champagne funkar alltid! Favoriterna just nu är Laurent-Perrier rosé som är en gammal älskling i hushållet, Pol Roger som vi drack på vårt nyår häromdagen (jag missade ordinarie) och som var så himla bra, samt allt från Thienot (Cuvée Stanislas var julaftonschampagnen, och den var ljuvlig!).