Veckoplanering v13

Den här veckan inleddes med en sjukdag för Ettan. Han hostade så att vi inte ville släppa iväg honom till skolan igår. Istället blev det en dag i soffan med teve, endast avbruten för en kort promenad på förmiddagen.

Allmän promenadglädje…
…och här med.

Idag var det inte heller skola, eftersom Parents Day stod på schemat. Det är kvartssamtal som görs på skoltid, så barnen är lediga. Resten av dagen tillbringades med fika med vänner som besöker ön, och sedan födelsedagsfirande av farmor. En promenad för att smälta födelsedagsmiddagen och införskaffa det berömda tisdagsgodiset till vissa hann vi med också.

Ettan mår mycket bättre idag, så resten av veckan ska han förhoppningsvis kunna gå till skolan så vi kan få jobbat undan en del. Vi har några projekt som har blivit liggande och som behöver få tid och kärlek, och så ska vi kolla upp en del flyttgrejer.

Till helgen blir det utflykt verkar det som. Vi har pratat lite om att ta oss till Gozo, så vi får väl se om det blir av, eller om det blir något annat.