Påskafton med påskgodis

Det blev faktiskt påsklamm till middag även här på Malta idag. Detta trots att vi inte hade förberett något. Och inte nog med det, även en äggjakt hanns med. Ledtrådarna var på engelska, och Ettan läste dem själv och letade runt huset för att till slut hitta skatten. Det var hur roligt som helst, trots att han hade varit med och hämtat påskägget från garaget och även införskaffat innehållet.

Ettan med skatten.

Om man har skarpa ögon kan man skymta klämmisen i bilden ovan. Den är till Tvåan, för att testa om det kunde vara något för honom. Det var det nog inte. Den var rolig att bita på, men själva innehållet var inte så intressant. Att det skulle vara mat gick nog honom förbi helt, misstänker jag.

Påskägg är annars stort på Malta. Fast man köper dem färdiga, och det är oftast choklad i dem. Och när jag säger att det är stort, så menar jag verkligen det… Det är stora ägg, och affärerna är fyllda med hyllor efter hyllor med dem.

Påskägg i långa rader.

Jag fick en påskpresent. Eller fick och fick, jag gav mig själv. Inte för att jag har någon tid att lägga på det, men nu har jag åtminstone utrustningen om jag mot all förmodan skulle få några minuter för mig själv. Och jag inser förstås att det kommer behövas rätt mycket mer än några minuter.

Kul och kul… Vi får väl se.