Vind och parad

Vi inledde dagen med frukost, som alla andra dagar. Fast våra frukostar ser inte alls ut som de fantastiska bloggfrukostarna på internet… Jag kanske ska ha det som projekt, att börja styla frukostbordet så det blir snygga foton.

Inte så fotovänligt. Men frukost, ändå.

Jag tog med mig Ettan och Tvåan ut en stund på förmiddagen, men det blåste så mycket att vi fick vända istället för att gå runt halvön. Blåsten hindrade senare på dagen F från att gå ut, eftersom han inte ville ha en balkong i huvudet.

Till lunch gjorde jag risotto, och överraskande nog gick det hem inte bara hos Ettan, utan även hos Tvåan som annars brukar vara lite skeptisk till ris. Jag och Tvåan tog sedan en lur på soffan med F och Ettan byggde lego. Det är ett stort bygge på gång nu, de har byggt i flera dagar tillsammans.

Kolla, det ligger en liten människa bredvid mig.

Efter lite förhandlingar så pausades legobyggandet för att vi skulle gå ut och titta på processionen med Jesus som uppstått. Den var komplett med konfettikastande barn på en balkong bredvid. När processionen gick iväg sopade de ordentliga barnen upp konfettin från gatan, och Ettan som älskar att städa utomhus hjälpte glatt till så länge att jag nästan avled av hunger.

Marschorkester. De hade övat en hel del.
Den återuppståndne Kristus.
Konfettikastande barn.