Morgonstund har…

…lite olika saker i munnen, visade det sig. Tyvärr varken guld eller ensamkaffe.

Jag vaknade orimligt tidigt idag. Jag har lite svårt att sova på morgonen just nu eftersom det är mycket både med jobb och flytt. Så 04.15 hade jag gjort en kopp kaffe till mig och satte mig för att skriva och njuta av tystnaden och att vara ensam. Det gick bra i kanske 20 minuter innan F kom ned med Tvåan som var febrig och ynklig. Dessutom noterade jag att Ettan var vaken, men han höll sig åtminstone på sitt rum fram till 05.40 då han började hojta eftersom hans lampa hade slocknat.

Tvåan har fortsatt ha feber hela dagen, och det betyder att han har varit i min famn och sovit mest hela tiden. Morgonpromenaden blev då ett oväntat styrkepass eftersom han fick åka sele delar av den. Han är inte fjäderlätt, längre. Febern är säkert inget farligt, men jösses vad det är hjärtskärande att se ett barn helt utslaget. Vid 18.30 piggade han på sig lite, men somnade ändå lite i åtta, ungefär som vanligt. Eventuellt har vi nu en spännande natt framför oss…

Jag får väl passa på att ta min ensamtid nu istället. Fast utan kaffe, då. Skrivjobbet, here I come! (Åh, det flärdfulla livet som egen företagare…)

På väg till jobbet. Med plan för samsovning.