Glasögon – hjälp mig!

Jag har nog nästan haft mina glasögon sedan jag träffade F, och det är ju ett tag sedan. Det var länge sedan jag började fundera på att byta, både för att jag vill ha ett par andra bågar, men också för att jag har börjat se bättre. Som min optiker sa, för att slippa säga ”du har börjat bli gammal”.

Men eftersom jag nästan alltid har linser har behovet inte riktigt funnits ändå, så det har blivit liggande i att göra-högen.

Nu när jag promenerar ganska mycket i Sliema med barnvagnen så har jag noterat att det är en massa optiker-butiker överallt. Inte alla skyltar med enbart solglasögon, utan påfallande många även med vanliga glasögon. Jag blir alltså påmind om att det vore bra med nya glasögon nästan varje dag. Detta i kombination med något slags oförklarlig allergi som slog till härom veckan och gjorde att jag använde glasögon några dagar fick mig faktiskt att gå in i en butik och fråga efter pris och prova några bågar.

Ettan har en favorit, såklart, medan F sa ”Du ser muppig ut på selfies, jag måste få se dem på riktigt.”. Så nu behöver jag hjälp att välja. De flesta finns i andra färger än de jag har, så lås inte fast er vid det. Kommentera gärna med din favorit, och tack på förhand för hjälpen!

4 svar på ”Glasögon – hjälp mig!”

 1. Fredrik skriver:

  Nr 6.
  Inte nr 3. 3 och 7 samma? 7 passar lite bättre.

 2. Orättvist mot de andra bågarna att du bara ler på en bild. De får min röst hittills men du borde testa mindre markerade bågar också, bara för att se kontrasten!

 3. Ja du…..det här är inte lätt nr 6 är inte så dumma och de tycks ju göra dig glad….
  Har kollat kollat många gånger under dagen och tycker även att nr 2 är bra
  många av de andra känns lite för stora….

 4. Ingen tvekan om vilka som gör dig glad, nr 6 är inte så dumma tror de påminner om solglasögonen du provade i våras annars så tycker jag nr 2 , de övriga verkar lite för stora.

Kommentarer är stängda.