Vi går på café: St Andrew’s Café

En dag när vi var ute och strosade blev vi hungriga och det var dags för lunch. Vi försökte på en restaurang, men eftersom vi fortfarande har nordiskt tidiga vanor var köket inte öppet. Då fortsatte vi till ett öppet café istället. St Andrew’s Café ligger i old town i Limassol, och vi slog oss ner på uteserveringen.

När vi kollade genom menyn så var valet lätt för mig – det fanns French Toast! Vi gör fattiga riddare ibland själva till frukost, men nu var det länge sedan, så suget var svårt att motstå. Ettan fick istället en plötslig längtan efter att prova milkshake, så han fick en jordgubbsmilkshake till sin smörgås. Bara Fredrik behöll lugnet och nöjde sig med en smörgås och en öl.

Ettans milkshake kom först, tillsammans med föräldrarnas öl. Stor succé! Det var till och med sylt ringlat på insidan av glaset! Och sugrör! Och jordgubb! Och stort glas! Och sött! Tvåan lekte med skylten med bordsnumret, och var nöjd med det. Maten kom efter en stunds väntan.

French toast!
Chicken Cheese Sandwich.
Sandwich med lountza och ost.

Mina fattiga riddare serverades med sirap, smör, korv och en skiva bacon. Ettan blev avundsjuk och ångrade att han inte hade valt det, han också. Båda smörgåsarna var ok, men inga mästerverk. Pommes fritesen var nog det som var bäst, tyckte både Ettan och Tvåan. Som en någorlunda snabb lunch i farten för hela familjen var det helt ok, och vi kan lätt tänka oss att gå hit igen i samma syfte om vi är i krokarna. Fast då kanske Ettan väljer French Toast, han med.