En helt vanlig tisdag

Det blev tisdag den här veckan också. Jag tog med mig Tvåan ut på förmiddagspromenad idag. Efter ett besök hos urmakaren hamnade vi på lekplatsen längst bort på strandpromenaden mot marinan till. Tvåan var mycket förtjust och testade allt han kom åt. Tåget, flera olika gunghästar på fjäder och sedan fick han syn på gungorna. Båda bäbisgungorna provades, under högt skrattande, och sedan var det dags för en av storbarnsgungorna. Då får man mindre fart, och så står mamma bakom och håller noga koll. Det gick bra, det med. I alla fall så länge man höll i sig.

Hm, vart ska jag nu ta mig på något livsfarligt sätt?
Titta, jag kunde klättra upp själv!

På eftermiddagen, när Tvåan hade hämtat Ettan på skolan fick jag ledigt en stund. Då smet jag ner till havet och badade. Första oktoberbadet var det. Vattnet är fortfarande varmt, säkert 24 grader. Det var verkligen härligt, både att få vara själv och att bada.

Ensambadaren i oktober.

På bilden ser det ut som om jag är ensam vid vattnet, men så var det verkligen inte. Det är fortfarande en hel massa folk på stranden hela dagarna. På morgonen, lite efter 6 när solen går upp, är det mängder med folk som badar innan de sätter sig på något av caféerna längs strandpromenaden och tar en kaffe (och en cigg) med sina vänner.