Inga men och inbjudningskort

Tvåan har börjat bli väldigt noga med sin flock. Idag på morgonen gick han runt och letade, och när han inte hittade Ettan hämtade han sina sandaler för att vi skulle gå ut och hämta Ettan (som sov över hos farmor och farfar). Stor glädje utbröt alltså när storebror kom hem, och dessutom hade med sig farmor och farfar.

Dagens badutflykt gick till ett annat ställe än igår, eftersom Ettan inte ville bada där. Han har inga besvär längre efter manetattacken, och tvekade inte på att bada igen, bara det inte var på exakt samma ställe. Vi badade länge, och sedan spelade Ettan fotboll med pappa och farfar på stranden. Tvåan ägnade sig åt att hålla balansen i vattenbrynet, och på att hålla ansiktet över vattnet när han ramlade. Bara glada miner idag, så han blir bättre och bättre.

Eftermiddagsbad från veckan som gick. Tre generationer.
Tvåan fick också bada och vara med på bild.

Eftermiddagen har Ettan ägnat åt att göra inbjudningskort till födelsedagskalaset han ska ha. Mycket möda och ansträngning har lagts ned på dekorationerna, sådär så att läggningen blev fördröjd med en timme eller så. Glitterpennor i olika färger, klistermärken med dinosaurier och nästan alla smileysarna gick åt.

Kreativiteten har flödat under flera timmar!

Farmor påminde om att det är fars dag i Sverige idag, men som tur var firade vi den internationella i juni, så det var ingen som kände sig bortglömd. Dessutom fick han ju vara just pappa hela dagen, så kanske var han nöjd med det, Fredrik.