Snart födelsedag

Jag fyller år i slutet av januari, så nu är det snart dags igen. Som alla goda bloggare har jag gjort en önskelista med saker jag skulle bli glad över att få, och här kommer den!

…fast det är ju inte så att jag tror att jag ska få något av er som läser här. Men kanske säger mina önskningar något om vem jag är, eller så blir någon inspirerad till egna inköp. Anyways, jag har gjort en lista så nu får ni läsa eller låta bli.

Det första är något som jag har önskat mig länge. En canvastavla av Simon Stålenhag skulle verkligen pryda sin plats i mitt hem. Bostadsmauer eller The Visitor är lagom dystopiska och tankeväckande.

Ljuslyktor verkar jag inte kunna få för många av. Still Life av Ludvig Löfgren är den senaste i raden. Gärna rosa eller den ofärgade i klarglas som skulle få bo på mitt framtida skrivbord.

Ett par lyxiga solglasögon har jag ju letat efter länge. Jag har provat och provat och provat, och har kanske inte riktigt bestämt mig än. Men Alistair från Tom Ford ligger bra till.

Jag springer ju en del och det är varmt här, så korta löpartights skulle vara bra att få. Kanske Blacc Run som finns i flera färger.

Champagne, för det är alltid gott! Pol Roger är en favorit, liksom även allt från champagnehuset Thienot. Laurent-Perrier Rosé är också en favorit.

Ja, och så böcker, då. Pocket, för det är lätt att transportera. Jag läser ju gärna svenska författare på svenska, och engelska författare på engelska. Här är några titlar som jag har sneglat på den senaste tiden.