Kaffe: Tesco Colombian

Bland alla Tesco Finest-kaffe jag köpte häromsistens så fanns också ett vanligt kaffe, Tesco Colombian. Nu har vi druckit det, och tja, det är kaffe kan vi nog konstatera. Inte äckligt, men inte heller något vi minns.

Tesco Colombian är snällt och intetsägande, men är absolut inte obehagligt att dricka. Ingen av oss hade något speciellt att säga om det, så i det avseendet fungerar det, som kaffe betraktat. Men inte heller är det någon av oss som säger att det är något vidare gott.

Tesco Colombian.

Tesco Colombian hamnar i högen ”det här behöver vi inte köpa igen”. Och det är ju lite synd, för det är ju alltid trevligare att ha flera kaffesorter att välja mellan i affären. Kanske är det mellanrostningen som gör det, eller så gillar vi helt enkelt inte den Colombianska stilen. Vi var ju till exempel inte speciellt förtjusta i Tesco Colombian Supremo heller. Anyways.

Hittills så leder fortfarande den italienska rostningen, även om den inte slår Zoégas intenzo. Tesco Finest Costa Rican kommer också att få följa med hem fler gånger, fast kanske snarare när den är på extrapris än till ordinarie.