Jag fick ett ryck…

Så hela eftermiddagen har jag tillbringat med att montera skåpluckor, sätta i lådor i köksskåp och packa upp kökssaker. Jag passade också på att såga till några bitar bänkskiva från den gamla, att använda sålänge. Så nu har vi fem flyttkartonger mindre i köket. Och inte minst, jag har också packat fram köksbordet. Så nu kan vi faktiskt äta inomhus, vilket båda barnen tyckte var fantastiskt.

Det jag tyckte var mest fantastiskt var nog faktiskt att tömma en av flyttkartongerna. Den med finglasen. Så inte nog med att jag packade upp finglas som vi kan använda, det var dessutom en låda som har varit packad i typ sex år, och som har varit med om tre flyttar i tre olika länder. Så nu är det officiellt: härifrån flyttar vi inte i brådrasket!

Du ser en tom låda. Jag ser ett löfte om att aldrig mer flytta.

Förutom köksrycket har jag ägnat en stor del av dagen åt poolskötsel. Både dammsugning och borstning har jag tagit mig an. Så nu hoppas jag på ordentliga resultat under natten, för att kunna bada i kristallklart vatten i morgon när vi har blivit lovade värmebölja igen.

I helgen har jag planerat ett besök i en sportaffär. Det ska köpas saker till hela familjen. Jag hoppas också, lite i hemlighet, på att vi ska åka till stranden och bada i havet. Eftersom det ska bli skitvarmt så har jag planerat att ta mig samman och komma ut och löpa innan frukost imorgon. Vi får väl se hur natten blir, men än lever hoppet. Oavsett vilket blir det nybakat bröd till frukost. Nybakat bröd från min nya ugn, no less! Äntligen!