Lite framgångar, lite bakslag

Jag hade en fantastiskt förmiddag idag! Förutom att jag sprang innan frukost så sov Tvåan förmiddag ordentligt så jag hann göra i ordning efter frukosten, träna klart och duscha i fred. Sen såsade jag lite till med en kopp kaffe innan jag faktiskt suckade och tog tag i en surdeg som legat i ett år eller så.

Bland det värsta jag vet är att vara tvungen att ha att göra med myndigheter och banker. Det är alltid tusentals papper som ska skickas in och helt irrelevanta frågor som ska besvaras och ja… jobbigt, helt enkelt. I det här fallet handlade det om att jag behövde skaffa mig ett nytt lösenord till en onlinebank. Det har hittills varit ganska trassligt, så jag har verkligen dragit mig för att ta tag i det. Men idag var det alltså dags. Och lo and behold, det tog mig hela två minuter. WHAT!? Så lätt? Ja, tydligen. Hurra, säger vi på det. Trots att det tog ett år att ta sig dit.

Jag följde upp det hela med att skriva ett brev till en annan myndighet. För varför inte passa på när jag har flow, liksom. Sen tyckte Tvåan att det fick räcka, för han vaknade och klagade över att mamma inte låg bredvid honom.

Bakslaget kom på IKEA sen. Vi tänkte beställa en soffa på IKEA Limassol. Vi vill ha en KIVIK, men vi behövde kolla på vilka klädslar som finns. Det kunde man göra i Limassol, trots att det är en ”planning studio” och inte ett riktigt varuhus. Fast sen när jag pratade med en tjej där för att faktiskt beställa soffan informerade hon mig att om att den inte finns i lager och jag får återkomma i mitten av augusti för att beställa. Jaha. Dessutom var jag och Fredrik inte helt nöjda med klädslarna som finns.

Såhär ser den ut, soffan. Bilden är givetvis lånad på internetz.

Så slutsatsen av det är att vi kommer kolla på ett lokalt möbelvaruhus och se om de har något som passar oss, samt har avtagbar klädsel. Om inte beställer vi en KIVIK, helst utan klädsel, och köper en klädsel vi gillar på Bemz.com.