Förkylningstider

Trots att det är pandemitider så finns det tydligen helt vanliga virus också. Jag verkar ha fått ta över förkylningen som barnen delade på i veckan som gick, och som vanligt är det värre för den som är vuxen. Tvåan är ungefär lika pigg som vanligt, men låter lite nasal. Den nya rutinen med promenad till lekplatsen varje morgon har satt sig nu, så jag vet vad jag har att se fram emot när farmor och farfar åker hem.

Utflyktskillen. Stilig i matchande skjorta och hatt.

Ettan var ganska risig i tisdag efter skolan, men med onsdagen ledig så frisknade han till helt, och har gått i skolan utan problem både torsdag och fredag. I fredags var det Halloween, och barnen var utklädda. Ettan var ninja, och ninjade också om en gammal kostym så att den funkade som ninjautstyrsel. Kreativt och genomtänkt!

Halloween-ninjan.

Jag däremot har känt mig ordentligt sjuk idag och ägnat större delen av dagen idag åt att ligga ner, i förhoppning om att faktiskt bli friskare. Märkligt nog känner jag ingen direkt skillnad nu på kvällen. Fast det går kanske inte så snabbt att bli frisk, då. Och när jag tänker efter så har jag ju inte bara legat ner heller, utan det har ju varit en del hushållsgrejer som jag har fixat med. Men jag tror åtminstone att det får bli en tidig kväll ikväll.