Förkylningen som vägrar ge med sig

Åh, jag är så trött på att vara förkyld nu… Jag har varit småkrasslig i ungefär tre månader och inte kunnat träna. För ungefär tre veckor sedan, när jag hoppades på att kunna börja träna igen, kom det en rejäl dunderförkylning som lite lök på laxen. Jag har dragits med den länge nu, och det känns verkligen inte som om den blir bättre, utan jag vill fortfarande mest stanna i sängen och har inte så mycket ork.

Det har känts som om den har satt sig på ögonen, som har varit svullna och kliiga, men häromdagen kom jag att tänka på att grönskan här har exploderat efter den torra sommaren. Kanske, kanske skulle det kunna vara en släng av allergi också? Jag började med allergitabletter och redan efter två dagar kändes det bättre i ögonen. Däremot tog det inte bort varken halsont eller snorighet, och jag känner mig fortfarande rejält sjuk.

Men som alla föräldrar vet så är det ju inte riktigt ett alternativ att ligga i sängen och må dåligt. Nej, tvååringar har inte mycket förståelse för det alls. Så det är bara att bita ihop och gå till lekplatsen och på promenad. Ibland får jag dock lite respit eftersom vinter-regnen har kommit och vi har inte skaffat ordentliga regnkläder varken till barnen eller föräldrarna.

Nåja. Det är ju inte mer än tre månader kvar till våren, så kanske kan även den här förkylningen ge med sig? Förhoppningsvis till och med innan våren kommer. Så, slut på gnäll för den här gången.

På sommaren, då kan man äta vattenmelon i stora mängder. Det kan man längta efter under vintern.