Livshack för amning

Jag helammar Tvåan, och precis som med Ettan så är det ju heeeeelt omöjligt att hålla reda på brösten! Eller, alltså, inte att hålla reda på själva brösten, de sitter ju fast på kroppen och är större än vanligt, så det är ju inte så att jag tappar bort dem, men vilket som står på tur i matkön.

Jag har lite svårt att hålla ordning på höger och vänster i normala fall, och kombinerat med amning+sömnbrist så blir det etter värre. Dessutom är det ju ofta panik inför matningarna, med hög ljudnivå på bäbisen, så det är inte riktigt läge att tveka, fundera och känna efter, utan maten ska fram nu!

Men, nu kommer vi till livshacket, hörni! Stickmarkör, meet amningsbehå. Tadaaa! När en av mina kompisar såg det här kände hon att hon nästan måste skaffa en fyra för att få amma och använda det supersmarta knepet.

Stickmarkör till amning.

Varsågod!