Hurra, hurra, hurra!

För mig, för idag är det min födelsedag! Den här veckan börjar bra, tycker jag.

Jag blev, som familjetraditionen bjuder, uppvaktad med kaffe på sängen och levande ljus på brickan, samt skönsång från övriga familjen. Sedan vi flyttade till Medelhavet innehåller traditionen också jordgubbar på frukostbrickan. Klimatet här har mer än en fördel, minsann.

Min svärmor verkar ha läst min önskelista, för i ett paket hittade Ettan, som hjälpte mig att öppna, den här:

Dagen har hittills tillbringats med att promenera till Ta’Xbiex och Msida i solen, och att skriva text för pengar. Förhoppningsvis fortsätter solskenet även under den senare eftermiddagen, så att födelsemiddagen kan intas i strålarna. Jag tänker mig att den kommer bestå av lite olika förrätter, och sedan efterrätter. Dessutom vill jag ha en drink innan maten!

Eventuellt svänger jag ikväll ihop en citronglass med lemoncurden jag gjorde igår också, men det är lite överkurs.