Vi går på café: Mr Todd

Häromdagen fick jag med mig två av tre ut på café. Vi hade fått i uppdrag av en bekant att testa Mr Todd, som är ett hotell och café. Det är relativt nyöppnat, och ser fräscht och trevligt ut. Fast första intrycket är mer av en bar än ett café, med en bardisk och hyllor med spritflaskor bakom.

Det började dock med vissa svårigheter att komma in, eftersom det var en ganska smal och lång trappa som skulle forceras med barnvagn. Trappor är okej, jag är stark och vi har valt en lätt vagn, men när det dessutom står en tårtkyl precis i vägen när man kommer blir det lite krångligare.

F och Tvåan, väl inne på Mr Todd.

Efter att ha dubbelkollat så att menyn stämde kom vår servitör och berättade att de hade allt på menyn, ”utom det med kyckling”, vilket visade sig vara ungefär halva menyn. Nåja. Vi beställde ett par smörgåsar, en dubbel espresso och en öl.

Espresson, innan den slog någon på (i?) käften.

Den dubbla espresson var lite av en käftsmäll, och serverades för sig själv, först, långt innan våra smörgåsar dök upp. Ölen, däremot, kom inte förrän efter smörgåsarna hade ställts på bordet. Mackorna såg bättre ut än vad de visade sig vara, med mjukt, lite svampigt, bröd och pulled pork som inte smakade något speciellt.

Mackan, som ser godare ut än vad den var.

Det slutliga omdömet får nog allt bli ett tveksamt njae. Jag tror inte vi kommer bli några återvändande kunder.

Ett svar på ”Vi går på café: Mr Todd”

  1. Danskjävel skriver:

    ?

Kommentarer är stängda.