Härlig helg!

En sån helg vi har haft!

Det började redan i fredags, när det blev mellis och chips i solskenet på taket efter skolan. Detta följdes upp med att fredagsteven byttes ut mot långfilm. Vi såg den första Harry Potter-filmen, och sån succé det blev! Vi har läst de tre första böckerna för Ettan, och han och F spelar lego-Harry Potter på PS4, så han var mycket pepp. 2,5 timme seglade förbi på ett kick och hela familjen var mycket nöjd.

Sara och Ettan med takmellis.

I lördags blev det sovmorgon till 06.40, och efter en förmiddag där vi fick en massa saker ur händerna så kom vi ut på en lång eftermiddagspromenad, komplett med lördagsgodisinköp. Havet var argt och vågorna stora, men solen sken.

Söndagen inleddes även den med lång promenad i solsken, men med betydligt mindre vind. På eftermiddagen åkte F och flög modellplan, och medan Tvåan tog sig en tupplur spelade jag och Ettan vändtia och domino. Sen gick vi till stranden och letade snäckor (jag) och olika material att ta med till skolan och visa upp (Ettan). När pappan kom hem så lyckades jag dessutom få till lite tid att sticka!

Två män i hatt, i februari.

Bonus: Tvåan sitter minsann själv nu. Däremot har inga tänder tittat fram än, men det är inte långt kvar nu (…vilket vi har sagt i fyra månader, så snart är det väl kanske till och med sant).

Kan sitta.

Ett svar på ”Härlig helg!”

  1. Vi här på Kamomillen är mycket glada att ni haft en fin helg och nöjda med de fina bilderna.

Kommentarer är stängda.