Planer för 2019

Jag hoppas att 2019 kommer innehålla lite färre stora omvälvande grejer än 2018. Fast jag vet ju att vi kommer flytta igen, och det är ju stort förstås.

En gul dörr, dock inte min.

Min förhoppning för året är att vi landar i ett liv och boende som blir mer permanent än det nuvarande, och som känns rätt för oss. Jag och F är överens om vi vill äga vårt boende, både för att känna att vi vill fixa och förbättra det så det passar oss så bra som möjligt, och som en del i skapandet av frihet. Med ett fastare boende kommer också ett visst mått av inredning och inredningstankar att få ta plats (äntligen!). Och trädgård! Jag längtar efter en trädgård som man faktiskt kan vistas i. Med uteplats. Och belysning…

Ja, och så är det de vanliga grejerna – ta hand om mig själv, vilket betyder att jag ska försöka löpa tre gånger i veckan, yoga en gång och träna styrketräning ett par gånger. Och inte slå på mig själv om det inte blir av. Göra tid för stickning och läsa böcker. Skriva.

Nytt för 2019 är att i årets planer ingår det att ta hand om vårt företag. Vi har en content-byrå med fokus på text, och den ska vi låta växa i en lagom takt. För mig innebär det här också att jag behöver lära mig hantera mitt behov av trygghet, och släppa taget lite och lita på att det blir bra. Nyttigt, men svårt när man inte är van.

Året kommer också innehålla en hel del barnrelaterat, såklart. En cykel till Ettan är inte långt borta (den han hade i Sverige blev för liten och fick stanna kvar). Han ska tydligen också få lära sig programmera med sin pappa. Jag ska kanske få roa mig med Tvåan under tiden, och jaga efter honom när han väl bemästrar krypandet. Eller möjligen så kommer han vägra krypa och börja gå direkt istället, vilket en del tecken tyder på.

Ettan och Tvåan. Lite suddiga, sådär som de kan vara ibland.

Det känns som om 2019 kommer bli ett bra och spännande år, om än jobbigt och lite nervöst.