Tidiga morgonspekulationer

Men vad är det med bäbisar och 04:30, egentligen? Varför tycks det vara en favorittid att vakna för dagen? Nåja, jag får helt enkelt intala mig att det här ger mig en möjlighet att njuta av den där första koppen kaffe i ett tyst hus. Det är åtminstone nästan sant.

Morgonsällskapet, fast på en gammal bild.

Idag ska jag försöka mig på att ha kontakt med myndigheter, och se om Tvåan kanske kan få ett uppehållstillstånd. Dessutom ska jag göra yoghurt och om jag hinner tänkte jag göra granola också. Och som vanligt är det ju texter som ska skrivas för pengar.

Fredagar är fredagsmysdagen. Då får Ettan fri tillgång till ”teven”, det vill säga youtube. Fri tillgång i form av tid, inte i innehåll, förstås. För några veckor sedan visade vi den första Harry Potter-filmen för Ettan, vilket gjorde stor succé och eftersom det ska vara lite trist väder idag har jag förhoppningar om att det kan bli filmvisning i eftermiddag. Harry Potter del 2 är åtminstone två av oss sugna på. Eller kanske tre, eftersom Ettan och F är på år två i Harry Potter-tevespelet.

Harry Potter och hemligheternas kammare.

Nä, nu hör jag att Ettan har vaknat också, så nu är det snart dags för frukost med nybakat bröd. Och mer kaffe.
Jaha, och där somnade Tvåan.