Badpremiär

Idag var det äntligen dags för det som inte blev av på nyårsdagen: årets första bad! I alla fall för den mer badintresserade halvan av familjen.

Resten av helgen har vi varit ute i solen och spelat boll och njutit av vädret, kaffe och livet.

Tvåan, lite frågande inför den pågående aktiviteten.

I lördags var vi i Valletta, för jag letade efter en opalring och provade solglasögon. Opaler visade sig vara sällsynta på den här ön, och jag hittade inget som var ens i närheten av vad jag letar efter. Fast på Etsy verkar det finnas en hel del guldsmeder som gör ringar på beställning. Får fundera lite till, det är ju svårt med just opaler eftersom jag gärna vill se stenen på riktigt innan jag vet om den är vad jag letar efter. De är ju så himla olika, stenarna och jag vill ju en som är helt och hållet rätt.

Opaler till blivande smycken från Jasmine Jewelry.

Solglasögon, däremot, hittade jag några roliga modeller av som till och med fick godkänt av F, även om det var med tillägget ”tantmodell”. Det blev dock inget köp, för det är dyrsolglasögon (från Tom Ford) och det var inte någon som var klockren. Jag får helt enkelt be att få återkomma i frågan.