Vi går på restaurang: The Brew

Vi firade farmors födelsedag genom att äta en sen lunch/tidig middag på The Brew. Det började lite halvbra med att det bara fanns barbord tillgängliga, men de hade barnstol, åtminstone.
…som var i vanlig höjd, så Tvåan var ändå inte riktigt med. Som tur var somnade han i vagnen istället och sov sig igenom större delen av besöket.

Efter viss beslutsvånda blev det burgare för mig (Django) och Ettan (klassisk amerikansk), medan F valde ett full set ribs och farmor och farfar tog Kyckling Kiev.

Django.
Classic American burger.
Massor med ribs.
Kyckling.

Min burgare som skulle serveras med guacamole saknade det. När jag frågade efter det fick jag veta att de inte hade det. Fast jag kunde få avocadosås istället om jag ville det, vilket jag ville. När den kom till bordet så hade de tydligen inte någon avocado heller, utan jag fick chipotle-majo och pesto-majo istället. Ribsen var goda och kycklingen saftig, så höga betyg där. Även den klassiska burgaren var god.

Vi drack vin till maten, men eftersom de brygger sin egen öl fick vissa av oss öl till efterrätt. Jag valde en Equinox APA, F något slags pilsner och farfar en Golden Ale. Jag valde rätt öl tror jag, och F konstaterade, som vanligt när det vankas hantverksöl, att han borde valt en Cisk.