Förkylning och icke-sömn

Ja, det är väl vad den här veckan har kännetecknats av. Tvåan sover kass för tillfället, troligen beror det på en förkylning kombinerat med tänder som är på väg. Dessutom har han inte riktigt fattat poängen med att äta mat än, utan det är amning som gäller som huvudföda. Även nattetid. Ofta. Jag vet ju att det kommer ordna sig (få 18-åringar ammar ju, liksom), men det är drygt just nu.

Trött mamma.
Tur att han är gullig.

Efter några dagar med regn förra veckan så har vi begåvats med sol den här. Jag har därför tvingat med resten av familjen på eftermiddagspromenader efter läxläsning och innan matlagning. Lite varierande framgång på dem, eftersom vi hanterar vår trötthet på olika sätt men vi har åtminstone varit utomhus och fyllt på med D-vitamin.

Storbarnet på promenad.

Sådär, det var dagens gnällinlägg.

Imorgon kommer jag i alla fall få väldigt gott rågbröd till frukost, oavsett hur natten blir. Det doftade alldeles ljuvligt när jag tog ut det ur ugnen nyss. Det tänker jag se fram emot! Och morgonkaffet, förstås.