Nattning och klädshopping

Såhär ser det ut just nu bredvid mig. Tvåan nattar pappa, eller om det är tvärtom.

Nattning pågår. Oklart vem som kommer somna först.

Lite tidigare ikväll så såg det ut såhär istället.

Det är inte utan att man kan tro att de tycker om varandra.

Jag gjorde verkligen ett ärligt försök idag: jag gick till The Point, det stora shoppingcentret här i Sliema, och letade efter en sommarklänning till mig. Men nej. Jag är verkligen jätte-jättedålig på shopping, i alla fall till mig själv. Så det blev… ingenting. Nåja, det kanske blir något sen, när jag har slutat amma och jag vet hur kroppen kommer se ut. Eller också inte. Jag har bestämt mig, med viss inspiration från Alicia att se över min garderob och vad som ger mig Tokimeku. F kommer stå bredvid och skratta under hela processen, det är jag säker på, men åtminstone så kommer jag förhoppningsvis ha en bättre överblick över vad min garderob innehåller efter det.

Igår däremot, då handlade jag kläder till Tvåan. Han växer så det knakar och det var dags att uppdatera garderoben till storlek 80. Han kan visserligen ha 74 fortfarande, men inte så länge till tror vi. Den första bodyn och ett par byxor i storlek 80 provades idag, och det var inte alls så att han drunknade i dem, som han gjorde i storlek 56-kläderna när han var nyfödd.