Mother’s Day

Idag firar man Mother’s Day i stora delar av världen, inklusive Malta. Dock ej i Sverige, där man ju istället firar mors dag sista söndagen i maj. Men här var det alltså idag. Det mumlades en hel del redan i veckan som gick, men idag nådde hemlandet helt nya nivåer.

Ettan skrev till och med en lapp och tejpade upp på sin dörr när herrarna gick och handlade. ”Förbjudet för Sara att gå in här” stod det. När de kom hem igen så fortsatte tisslandet och tasslandet. Det förekom även en del information om att det fanns en överraskning, men att den inte skulle avslöjas i förväg.

När allt var klart förärades jag två Mother’s Day-kort som tillverkats i skolan, varav det ena alltså färglades färdigt hemma. Flera sidor med skrivövningar om varför mamma är den bästa fick jag också. Jag blev så rörd att jag grät. Ett så stort och fantastiskt barn jag har!

Mother’s Day-kort. Båda kan öppnas och i dem har Ettan skrivit fina saker.

Dagen fortsatte leverera överraskningar. Ettan hade nämligen bestämt att det skulle bli överraskningsmiddag för mamman också. Så jag förärades pizza till middag. Och inte nog med det – min var minsann formad som ett hjärta, och serverades av Ettan, som var stolt som en tupp. Det här hade han planerat i nästan en hel vecka, utan att avslöja det för mig! Tyvärr var jag dock en eländig bloggare som var alldeles tagen av stunden och glömde fotografera den fantastiska skapelsen.