Tvåan snart ett år, med önskelista

Snart fyller Tvåan ett år… Herrejösses, vart har tiden tagit vägen!? Det känns ju som förra veckan eller så som jag skulle på kontroll på Mater Dei, och blev ombedd att gå till förlossningen för ytterligare tester. Några timmar senare fick jag ringa F och säga att det tydligen skulle komma bäbis idag. Det var en månad för tidigt och ett par veckor innan barnvakten anlände på ön, så det blev en del logistik att lösa. Efter en omtumlande natt rullades jag dagen efter in på neo och frågade om jag kunde få känna på hans fot genom luckan i kuvösen. Det fick jag.

Pyttefoten, den allra första dagen.
Omtumlad mamma och nyfödd kuvösbäbis.

Men, det var då det. Nu är han en stor krabat som kryper runt och tar på allting som är förbjudet. Han vill prova allt vi äter, och ibland äter han välling. Oftast är han glad, och han pladdrar mycket men det kommer fortfarande inga ord som går att tyda.

När han fyller ett år kommer vi ha kalas, och på Tvåans önskelista står det:

3 svar på ”Tvåan snart ett år, med önskelista”

  1. Drömminge-lampan är paxad.

  2. Sandra skriver:

    Pax för solskyddsdräkt!

  3. Paxar även varrenkannan

Kommentarer är stängda.