Sjukstuga och sommarutflykter

Vi har haft sjukstuga här. Tvåan inledde det hela i måndags, när han fick feber som en reaktion på MPR-vaccinationen förra veckan. Några dagar senare fick Ettan ont i halsen, och dagen efter det var det min tur. Jag låg nedbäddad en dag för att kurera bort feber, ont i halsen och i öronen. Tvåan har förresten också fortsatt med biverkningar genom att utveckla en mässling-light. Han är helt prickig på stora delar av kroppen, men verkar inte må speciellt dåligt av det.

Sjukling. Den skarpögde noterar även att det inte har blivit några nya glasögon.

Nåväl, slut på gnäll. Vi har hunnit med en hel massa utflykter trots måendet. Eftersom vi har begåvats med tvenne morgonpigga telningar har vi stora delar av dagen till vårt förfogande. Att vara i svärföräldrarnas sommarstuga har varit härligt, trots att den påminde lite om den maltesiska vintern. Stugan har ingen värme och det blåste ordentligt, så det var inte jättevarmt. Inget badväder var det heller, så vi ägnade alltså dagarna åt utflykter istället.

Jamen mamma, klockan är ju faktiskt långt över 06!”

Vi var till exempel i Halmstad och köpte bullar på Feldts Bröd och Konfekt. Och HERRE-MIN-GUD! Brownien där var nog det bästa jag har ätit i sitt slag. Den var så mäktig att jag bara klarade halva och fick spara resten till frukosten dagen efter, men ändå så god att ja… jag vet inte vad! Testa den! Sockerbullen var också finfin.

Vi passade också på att ta en sväng till mormor och morfar en dag, till deras stora förtjusning. Vägen hem blev en timme i bil med vrålande bäbis, eftersom vi missade hans sovfönster, inte lika stor förtjusning. Gnnngh! Jag hade glömt hur det är att försöka åka bil med bäbisar ibland.