Semester

…eller ja, så mycket semester det nu blir när vi arbetar under tiden. Så är det när man har ett nystartat eget företag, man får ta jobben när de finns. Men eftersom vi kan jobba varsomhelst så känns det inte superbetungande. Vi hinner allt med en hel del semesteraktiviteter också.

En stor del av dagarna ägnas åt cykling. Det var något Ettan längtade efter på Malta, och nu får han lystmätet stillat. Dock var han lite ringrostig när han skulle prova den större cykeln så an kom inte riktigt överens med den. Sedan dess har han vägrat den (som egentligen är mer passande i storlek) och kör istället på sin lilla röda som vi lämnade kvar när vi flyttade.

Ettan på den lilla röda.
F fick också testa den.

Tvåan äter mellis, pillar på gräset och övar sig på att gå. Han får också åka en del vagn runt i området. Kanske vänjer han sig vid natur nu?

”Ursäkta, men du… har något på näsan, där…”

Jag läser en massa skönlitteratur, nu när den finns lätt tillgänglig hos svärmor och svägerska. Det mesta slinker ner, så ni kan förvänta er en hel drös med boktips framöver. Jag har också hunnit med att sticka några varv på min kofta, och så har jakten på löparbenen tagits upp igen efter uppehåll för flytt och sjukstuga. Ja, och så får jag ju köra Tvåans vagn eller hålla i hans händer när han ska ut på upptäcktsfärd.

Den här utsikten på promenaden, den är jag inte van vid längre.

F är nog den av oss som jobbar mest. Men även han hinner med att promenera en del, och leka med barnen förstås. Och så får han ägna sig åt grillning nästan varje kväll.