Nattshow och grill

Lite mer än hälften av Sverigebesöket har hunnit gå nu. Det känns som om vi har hunnit med en hel del av sakerna som stod på att-göra-listan inför besöket, men än återstår det en del. Exempelvis konsert för mig och F, och ett familjebesök på Liseberg.

Nu har vi lånat ut Ettan till farmor och farfar under några dagar. Då har jag, F och Tvåan lekt enbarnsfamilj. Och ojojoj så mycket tid vi har haft känns det som! Bröderna har pratat med varann på Skype på kvällarna, och det har varit roligt att se att de blir så glada av det båda två.

Dagarna har flutit på med arbete, en hel del promenader, lite löpning och rätt mycket gå-träning. Vädret har varit lite blandat. Idag var det fint, och så ska det tydligen fortsätta imorgon också. Vi har grillat nästan varje dag, och så även idag. Vi fick beställning på grillade revben imorgon, så det blir alltså grill då med.

Här grillas det, minsann.

Idag testade jag att baka med den gamla jästen jag hittade i kylen. Det gick fint, och det var härligt att baka igen. Äckligt blev det inte heller. Så jag fick göra ett bröd till, så det räcker till imorgon. Inget ont om vetekaka, det har jag inte ätit på Malta, men det är ändå ruggigt gott med hembakat bröd, fortfarande lite ljummet från ugnen.

Tvåan hade dock nattshow inatt, med högljudd klagosång runt midnatt, för att sedan vakna som vanligt lite innan fem. De vuxna i familjen är alltså en aning trötta idag, så det kan hända att det blir en tidig kväll. Och imorgon kommer Ettan hit igen, hurra!