Vi fick alla våra saker

Nu har alla våra saker kommit igenom tullen och släppts in i (på?) Cypern. De är urlastade ur containern och befinner sig istället i fyra förråd. Fredriks oro för att de inte skulle få plats byttes mot ett konstaterande att han behöver lära sig skilja på yta och volym. Det var visst kubikmeter och inte kvadratmeter som var det viktiga måttet här…

Ettan var med och hjälpte till.

Jag och Tvåan tillbringade dagen med promenad och lek medan de andra två tog mot gods och vakade över urlastning. Tydligen blev förmannen av förrådet imponerad över graden av lastning på vår container, för han bad Fredrik vänta så han skulle kunna fotografera den. Vi behövde inte heller vara speciellt oroliga för att något skulle ha gått sönder eller att någon skulle ha brutit sig in i containern under frakten, eftersom det hade märkts tydligt.

Fylld till sista centimetern.

Lyckan var stor i hemmet när det visade sig att Fredrik hade letat upp och tagit med sig vattenkokaren när de kom hem till lägenheten! No more koka kaffevatten på gasspisen!

Så nu ska vi bara komma överens om hur mycket som ska packas upp innan vi hittar ett mer permanent boende. Kan bli hårda förhandlingar om diverse lego, misstänker jag. Ettans matlåda måste vi givetvis leta upp inför nästa veckas skolstart.