Önskelista till barnen

Det här inlägget innehåller reklamlänkar.

Det lackar ju mot jul, och det har blivit dags att knåpa ihop önskelistor till tomten. Fast… ja, liksom julpyntet så har ju det här med julklappar blivit hängande i luften. Ettan hade ju dessutom kalas alldeles nyss och blev överöst med presenter, så det känns som om vi har alldeles för mycket grejer redan. Och Tvåan lider av lillebrorssyndromet ”Nejmen, vi har ju så mycket saker efter storebror redan, han kan väl leka med dem”, så hans lista är väldigt mager. Dessutom ska vi ju frakta alla klappar i resväskor hem till Cypern efter jul.

Fast när vi hade tänkt lite, jag och Fredrik, så kom vi fram till att Ettan nog skulle uppskatta att få sällskapsspel i julklapp. Det är ju en grej som hela familjen, eller nästan i alla fall, kan göra tillsammans och det gillar ju både han och vi. Och Tvåan, han är ju fortfarande liten, så han kanske skulle gilla att få några egna julklappar, för vi har ju inte kvar massor med småbarnsgrejer ändå. Så, här kommer listorna, för den som är intresserad.

Ettan önskar sig:

Tvåan önskar sig:

Vi har också tänkt att skaffa fler Astrid Lindgren-böcker till barnen. Några böcker om Emil, till exempel:

Jamen, se där ja. Det gick ju att få ihop en önskelista, bara jag fick vara ensam och tänka i några minuter. Varsågod, alla som undrade. Och ni som inte är närmast sörjande kanske kan se listorna som julklappstips till barn i er egen närhet.