Vi går på restaurang: The Round Up Bar

En eftermiddag när vi hade barnvakt gick vi på restaurang som två vanliga människor. Eller ja, nästan i alla fall. Vi var förstås de enda matgästerna vid 17.30, så helt vanliga kanske vi inte var ändå. Vi hade av en slump hamnat på The Round Up Bar. Baren ligger vid den stora gatan som går längs havet i Limassol, och har en uteservering som är övervuxen av gröna träd. Vi kom dit när solen hade gått ner, och då lystes träden upp av gröna lampor så det såg extra mysigt ut. Det visade sig att de hade Blanche på tapp, så ölvalet var inte svårt. Riktigt god var den också.

Vi satte oss vid ett bord och kollade genom menyn. Jag valde moussaka, och Fredrik slog till på en steak sandwich. Maten kom in snabbt (vi var som sagt de enda gästerna), och det visade sig då att vi hade stött på en anomali. Pommes fritesen var nämligen riktigt frasiga och goda! Smörgåsen var ok, men renderade inga överbetyg. Moussakan var ganska trist och hade inte någon speciell smak alls.

Moussaka, inte så rolig.
Steak sandwich med RIKTIGA pommes frites!

Efter den ganska trista maten tänkte jag piffa upp kvällen med efterrätt. Chokladkaka med glass och grädde lät för bra för att motstå, så det beställde jag in en. Den kom in nästan genast, fast visade sig vara en besvikelse. Den var genombakad och torr, så jag åt upp glassen istället.

Jag passade också på att dricka en liten Guinness, för första gången på väldigt många år. Det var väldigt gott. Mätta och lite ölberusade gick vi så hem och löste av barnvakterna klockan sju.

Vi kommer antagligen gå tillbaka till The Round Up Bar. Fast då kommer vi bara beställa in pommes frites, och dricka öl.