Små saker som gör mig glad

Mina finvinglas kom fram! Det har inte hänt i de tre senaste bostäderna. Jag har en uppsättning olika glas i serien Difference från Orrefors, men de har alltså legat nedpackade sedan vi flyttade från Göteborg. I Glommen blev de inte uppackade eftersom livet då inte var lika finglasvänligt som tidigare, och när det blev det var det dags att flytta. Eftersom vi bodde temporärt efter det så var det inte heller riktigt läge. Men nu, nu är det faktiskt dags. Trots att det fortfarande (eller igen?) inte är riktigt finglasläge. Men det bryr jag mig inte om!

Kanske är det knasigt, men jag blir faktiskt glad och lycklig av att få dricka vin ur vackra glas. Jag hade glömt hur fantastiskt det faktiskt är. Det behöver inte ens vara något speciellt vin, utan ett vanligt husvin går bra. Bara det serveras i ett vackert glas med riktigt tunn kant så gör det mig glad.

Difference, med Tsiakkas Xynisteri i.

I bakgrunden ser ni solstolarna, som också har packats upp och premiäranvänts. Glädjen i det var dubbel – dels att faktiskt få lov att sitta ostörd (i säkert ett par minuter) och att bo på ett ställe där det är ett klimat som tillåter shorts, linne och solstolspremiärer redan nu. Och som synes var det till och med så att jag satte mig i halvskuggan under blåregnet och jasminen på pergolan.

Solstolspremiär.

2 svar på ”Små saker som gör mig glad”

  1. Så roligt att återse sina solstolar!

    1. Ja, även för dig, tänker jag? 🙂

Kommentarer är stängda.