Äntligen frihet!

Idag slopade Cypern restriktionerna på att röra sig ute i samhället. Det betyder att vi inte längre behöver söka tillstånd för att gå utanför tomten. Hurra! Fredrik och Ettan firade med att åka till byggmarknaden innan Ettans lektion. Framförallt Ettan tyckte nog att det var väldigt skönt att se något annat än hemmet och trädgården.

I övrigt firade vi dagen med premiärbad i en halvfylld pool. Inte illa alls! Tvåan halkade dock i och blev lite överraskad av det, så han var inte helt övertygad om badandets förträfflighet. Detta trots att han gått och skanderat ”mamma bada, pappa bada, ettan bada, tvåan bada, alla bada” hela dagen.

Premiärbomben!
Även jag badade. I MIN EGEN pool! Coolt.

För att vara helt på den säkra sidan fick Tvåan prova sin flytväst innan badet också. Kanske var den en aning stor. Hans något skeptiska min beror mest på att jag försökte instruera honom att stå stilla, och inte komma rusande mot mig för att se bilderna genast. Han använde inte flytvästen under badet sen.

Måste jag stå här länge?!

Efter badet öppnade Ettans bar, och där serverades det kallt vitt vin tydligen. Dock ej till Tvåan.

Baren är öppen!

Vi har också gjort ett ryck med uppackningen de senaste dagarna, och tömt flera lådor. Dagens upptäckt var att det där garnet som jag hade för mig att jag hade sparat, men som inte har funnits sedan vi flyttade från Sverige faktiskt dök upp i en låda! Finfint! Nu kliar det lite i fingrarna att dra igång något nytt projekt. Och även att skapa något slags förvaring där jag kan ha mitt garn istället för i flyttlådor och transportlådor. Men ju fler lådor som töms och slängs, desto mer plats för ordentlig förvaring kommer fram.