Konstverk och kanin

Vår lille konstnär, Tvåan, uträttade idag nya storverk. Till skillnad från Ettan så har Tvåan visat stort intresse för kritor och att rita, och det är något han sysslar med en stund varje dag just nu. Han har ganska fri tillgång till kritor, men han får sitta vid bordet och använda dem. Idag hade han hittat en krita på golvet, och vid ett obevakat besök på pottan så flödade tydligen kreativiteten och han passade på att skapa.

Före detta vit vägg, nu förbättrad med konstverk.

Fast jag vet inte, så väldigt mycket värre än prydnaderna i det andra valvet är det väl egentligen inte. De förra ägarna hade en… annorlunda smak. Någon gång ska vi väl måla om, tänker vi.

En annan konstnärlig väggmålning.

Ettan hade helt andra äventyr för sig under helgen. Han har nämligen transformerats till en kanin!

Kaninen.

Tråkigt nog tappade han den andra av de två sidotänderna på natten, och på morgonen kunde vi inte hitta den. Så han fick helt enkelt skriva ett brev till tandféen och förklara vattenglaset utan tand i. Kanske accepterar hon det även den här gången, vi får se.