Höst?

Inte riktigt än, va?

Ettan kom hem från skolan idag och meddelade att han inte hade någon läxa, för den hade han gjort i skolan redan. Dessutom hade grekiskalektionen på eftermiddagsundervisningen varit riktigt bra. Så himla härligt att höra!

Så istället för läxläsning blev det poolbad. Jag tänkte först låta bli, men sen tänkte jag om och rätt. Det har varit 36 grader idag, och det är snart oktober. Klart jag ska ta vara på tillfället! Så det blev bad för mig också. Jag och Ettan simmade våra 22 längder+2 meter (som blir 200 meter), och sen förevigade jag oss.

Mamma och knasbarn.

Tvåan var som vanligt mer intresserad av att ranta runt bredvid poolen och vattna diverse med sin vattenkanna.

Tvåan gör något som han antagligen inte ska.

Jag kan fortfarande inte låta bli att häpna lite över att jag faktiskt bor i ett varmt land och att jag kan bada i min pool i slutet av september. Kanske är det nu när hösten börjar i Sverige som det känns lyxigast att bo i värmen? När det fortfarande inte har blivit skitkallt inomhus här…