De små drömmarna

Jag tror att de flesta delar samma stora dröm just nu: att pandemin ska ha nått sitt slut och livet ska kunna bli som det var innan. Men den drömmen får vi nog fortsätta ha ett tag till, tror jag. Och antagligen kommer vi inte kunna gå tillbaka till precis som det var innan heller.

Men trots att pandemin styr de stora drömmarna och skeendena så finns det ändå massor med små drömmar. Och varför ska vi inte kunna drömma om små saker, bara för att det är något stort som stör?

Bland mina små drömmar just nu finns:

Börja löpa igen. Åh, vad jag saknar att springa! Det känns som om det var evigheter sedan jag var ute och sprang. Känslan när kroppen lyder hjärnan trots att det är jobbigt som tusan, och benen tar steg efter steg… Och efteråt, när jag är trött och varvar ner med att gå till grinden och tillbaks. Så himla härligt!

Arkivbild, eftersom jag inte hittade någon bild på mig själv när jag springer. Svårt att fotografera och springa samtidigt, tycker jag.

Att det ska bli en snöig vinter. Skidåkning! Tvåan är stor nog för att prova på skidåkning, så om det kommer snö här på Cypern i år så hoppas jag på att han också kommer tycka det är roligt att åka skidor.

En vinter för länge sedan. Jag noterade det lyckliga leendet.

Göra julpynt med barnen. Okej, det här är kanske en helt ouppnåelig dröm när jag tänker efter. Men i min fantasi sitter vi tillsammans och gör bland annat en julkrans av julgranskulor. Jag hittade en massa andra roliga och juliga saker man kan göra här!

Typ såna här.

Se julfilm med Fredrik. Alltså, det är ju snart jul. Och jag längtar faktiskt efter att sitta med Fredrik och titta på julfilm. Jag vet inte riktigt vilken, men Die Hard, Love Actually, Dödligt Vapen, Tomten är far till alla barnen, Bad Santa och Santa Clause är alla fina filmer. Om än på olika sätt.

Jag misstänker att Fredrik gillar två av dessa mer än den tredje.

Vad drömmer du om?