Mellandagspromenad

Alla vet att i mellandagarna måste man ut och röra på sig efter all julmaten. Det gäller även på Cypern. Så vi tog bilen till en strand en bit härifrån häromdagen. Vi var inte de enda som hade den tanken, men det var ändå ganska glest med folk.

”Kolla mamma, en jättesten!”

Det var lite blåsigt, men solen sken från en klarblå himmel och det var nog runt 20 grader varmt. Gick man till rätt ställe var det dessutom lä, och då blev det riktigt varmt.

Den unge och havet.

Stranden var en stenstrand, så det samlades sten både bland gamla och unga. Jag har bett Fredrik kolla om en av stenarna jag hittade är Serpentinite, så jag får väl se om han gör något av det. Jag lärde mig också att nästa gång jag ska ut på strandpromenad så ska jag ta med något att samla stenarna i. Och så ska jag se till att Tvåan har fickor.

Medelhavet! Vi bor här.

En så himla härlig dag! Tänk att jag bor så att mellandagspromenaderna kan vara såhär istället för gråregniga och ruggiga.