Winter is coming…

…har jag hört att man ska säga. Jag har inte sett Game of Thrones än, men det står på min lista. Så snart jag har tid, så… (hohoho, som om det nånsin skulle inträffa).

Men i alla fall. Vi har hittills haft en väldigt mild och varm vinter här, sådär så att myndigheterna har blivit lite oroliga för att det inte kommer tillräckligt med regn. Men nu så blir det ändring på det. Vi har haft fantastiska skyfall de senaste dagarna, sådär så bergen på andra sidan dalen har försvunnit ur sikte och man undrar hur det kan finnas så mycket vatten. Fredrik fick gå ut och tömma poolen också, för den riskerade att svämma över.

Full till bredden.
Mannen som tömmer poolen.

Temperaturen har sjunkit också, så nu är det runt 15 grader på dagarna. Alltså är det ordentligt med kläder som gäller, både ute och inne eftersom vi inte har skaffat något värmesystem än.

Mina jeans drog sin sista suck häromsistens, och eftersom det dels är lockdown och dels lite långsamt att få hit saker man köper online så fick jag tänka om. Jag testade ett par byxor från HM, men dem fick jag skicka tillbaka för de hade helt fel passform. Så då bestämde jag mig för att strumpbyxor fungerar även på Cypern. Och alltså kan jag använda kjolar och klänningar som jag redan har. Win!

Ytterligare en bra sak med det är att jag får perfekta tillfällen att använda och visa upp mina stickade strumpor!

Stickade strumpor i glada karamellfärger. Livar upp vilken vinterdag som helst.

Nackdelen med det är kanske att jag blir väldigt sugen på att sticka fler, och förstås på att köpa mer garn för att kunna sticka fler. Ahwell, jag har garn till åtminstone ett par till redan, så jag kanske ska börja där. Det är ju inte som om jag har eoner av tid till stickning heller.