Kaffe: L’Or Élégant

Kaffeprovningarna här på Cypern fortsätter. Den här gången var turen kommen till den andra rostningen från L’Or. L’Or Classique gav ju inget direkt bestående intryck, men det här var verkligen något helt annat.

Visst, mild & smooth var kanske en korrekt beskrivning. Men då gör man det för lätt för sig, skulle jag säga. För det är mycket mer än bara snällt. Det är också smakrikt, fruktigt och väldigt gott. Bra balanserat och trevligt komponerat.

L’Or Élégant.

Fredriks omdöme var den här gången ”Va!? Skulle jag smaka på det? Jag glömde!”. Men det kanske betyder att det åtminstone inte var en obehaglig upplevelse. Han han tyckt illa om det hade han alldeles säkert berättat det.

Själv blev jag som sagt positivt överraskad, och kan lätt tänka mig att köpa det här kaffet igen, även om det inte kommer bli vårt vanliga vardagskaffe.