Efterlysning: PH 50-lampa, chili red

Har du, eller någon du känner, en chiliröd PH 50-lampa som du kan tänka dig att skiljas från är jag spekulant. Givetvis kommer vi överens om en skälig ersättning!

Kökslampa, i bästa röda färgen.

När jag och Fredrik gifte oss köpte vi oss en PH 50-lampa i bröllopspresent. Den har följt med oss genom alla våra boenden, utom lägenheten i Limassol. Nu hänger den över köksbordet i vårt hus.

Sedan vi gifte oss har det tillkommit två personer i familjen. Det gör att vi har ett större köksbord nu än tidigare. Som så många andra familjer har vi fasta platser vid bordet. En dag bestämde sig Tvåan för att byta plats med Fredrik. Det gick bra, men då upptäckte Fredrik att det inte var speciellt ljust på platsen som tidigare var Tvåans.

Alltså insåg vi att vi behöver skaffa en kökslampa till. Jag har dessutom en (halvhemlig) plan om att kanske skaffa ett ännu större matbord, och då blir behovet ännu större.

Problemet är bara att vi fortfarande tycker väldigt mycket om vår lampa. Eller ja, det är ju inget problem, utan en bra grej. Däremot har lampan slutat tillverkas, det var nämligen en jubileumsutgåva. Den nya röda PH 5-lampan är inte samma färg, och jag tycker inte heller att den är lika snygg.

Så nu letar jag på diverse sajter efter en begagnad PH 50-lampa, i färgen chili red. Det vimlar inte av dem, så mycket kan jag säga.

Men kanske kan du eller någon du känner hjälpa mig att få bättre belysning över mitt matbord?

Lämna ett svar